Baleset

2023.08.18. 15:43

Kamion és személyautó ütközött Körmendnél - Egy ember életét vesztette - fotó

Egy ember vesztette életét, amikor egy kamion és egy személygépkocsi ütközött Körmend térségében.

Vaol.hu

Forrás: police.hu

Közlekedési baleset történt 2023. augusztus 18-án, 15 óra körüli időben, az M80-as számú autóút 162-es kilométerszelvényében, Körmend térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze.

Forrás: Wolf Ferenc

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá. A rendőrök a forgalmat az autóútra nem engedik. A gépjárműforgalom a 8-as számú főúton és a környező településeken át halad - közölte a rendőrség.

Forrás: police.hu

Előzmény:

Forrás: Wolf Ferenc

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M80-as autóút 164-es kilométerénél, Körmend térségében. A személyautó sofőrjét a körmendi hivatásos tűzoltók kiemelték a járműből, és átadták a mentőknek. Teljes útlezárásra kell számítani a baleset területén - közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában