Baleset

2023.09.29. 10:12

Friss jogsis fiatal csapódott egy luxusautóval villanyoszlopnak Salköveskúton - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Pénteken a reggeli órákban egy Mercedes GLE AMG luxusautó tartott Acsád felől Söpte irányába, amikor Salköveskút belterületén egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott a jármű, majd az árokba hajtott, ahol több táblát kidöntött, majd egy beton villanyoszlopnak csapódott, amit kettétört. A jármű ezután az árokban állt meg. 

Az autót vezető fiatal információink szerint friss jogosítvánnyal rendelkezett, szerencsére sem ő, sem az utasként az autóban ülő édesapja nem sérült meg, a mentők a helyszínen megvizsgálták őket, de nem kellett senkit kórházba szállítani. Mindketten használták a biztonsági övet.

Az érintett autó egy kevesebb mint egy éves Mercedes GLE AMG, ami közel 430 lóerős, a nyomok alapján a balesetet valószínűleg a nem megfelelő sebesség okozta és az, hogy a fiatal, friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr rutintalan volt.

A sérült, kettétört villanyoszlopot cserélni kell, emiatt a mai napon néhány órás áramszünet lesz Salköveskút egy részén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában