Összegzés

2023.10.11. 09:53

Egy nap alatt 10 baleset - Többen is megsérültek a vasi utakon

Az elmúlt 24 órában tíz közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

Egy szombathelyi sofőr tegnap, a délutáni órákban egy jobbra ívelő útkanyarulatban vesztette el uralmát járműve felett a 8704-es számú úton, Sorokpolány közelében. A férfi lesodródott az útról és tetejére borulva állt meg autójával egy füves területen. A balesetben a gépkocsiban utazó gyermek könnyebben megsérült az elsődleges orvosi vélemény alapján. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja - írta a police.hu.

Sárváron, a Batthyány utcában parkolt le tegnap, a délelőtti órákban egy celldömölki lakos autójával az úttest mellett. A járműből történő kiszállása során a gépkocsi ajtaját kinyitotta, amelynek egy kerékpáros nekihajtott. A biciklis az úttestre esett, melynek során az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyosan megsérült. Az esetet a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Egy püspökmolnári lakos hajtott a vízelvezető árokba autójával tegnap, a délelőtti órákban a 8437-es úton, a Káld és Vashosszúfalu közötti útszakaszon. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült az elsődleges orvosi vélemény alapján. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy büki gépkocsivezető Bő belterületén kívánt bekanyarodni egy ingatlan kapubejáró hídjára, azonban nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését egy másik autó már megkezdte. Összeütköztek, melynek során a sofőr és a másik autóban utazó két személy könnyebben megsérült. A balesetet szintén a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, tegnap a kora reggeli órákban két személyautó ütközött össze a 87-es számú főúton, Gyöngyösfalu térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján a Szombathely irányából közlekedő gépkocsi vezetője áttért a szemközti forgalmi sávba, melynek során összeütközött egy ott közlekedő, kőszegi lakos által vezetett gépjárművel. Mindkét sofőr könnyebben sérült a balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában