Összejövetel

2023.10.19. 19:50

Tűzoltók mulatsága Répcelakon

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is megtartotta Tűzoltó bálját a répcelaki tűzoltóság. A mulatságon köszöntőt mondott Szabó József polgármester, aki fontos bejelentést is tett.

Vaol.hu

Horváth Gyuláné és Őri Tamás

Forrás: Winkler Krisztina

 A répcelaki tűzoltók jótékonysági báljának idén is a művelődési ház díszterme adott otthont. Az esemény résztvevőit elsőként Horváth Gyuláné, a Répcelaki Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke köszöntötte. Szavait követően Szabó József polgármester kért szót, aki a tűzoltók üdvözlésén túl hatalmas bejelentéssel szolgált az ünneplőknek: elárulta ugyanis, hogy munkája elismeréséül Répcelak Város Önkormányzata Répcelak Városért Díszoklevelet adományoz Őri Tamás, a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka részére. A díj hivatalos átadását az október 23-i ünnepségen ejtik meg. A megnyitót követően az igazi szórakozás vette át a főszerepet. Műsort adott a kőszegi BE-JÓ hagyományőrző táncegyüttes, meglepetésprodukcióként pedig a bevállalós répcelaki tűzoltók ropták a kánkánt. A bál bevételéből a tűzoltóság szakfelszereléseket fog beszerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában