A héten a második

2023.11.05. 10:28

Halálos baleset történt szombaton este a szomszédos vármegyében - helyszíni fotók

Két személyautó ütközött össze, öten sérültek meg, az egyik utast az árokban találták meg a tűzoltók.

Vaol.hu

Forrás: zaol.hu

Közlekedési baleset történt 2023. november 4-én 21 óra 30 perc körül a 7-es számú főút 194-es kilométerszelvényében. A katasztrófavédelmi igazgatóság közlése szerint a 7-es főút és a 6805-ös út kereszteződésénél következett be a baleset. Az egyik járműből kiesett egy ember, őt a vízelvezető árokban találták meg a műszaki mentést végző nagykanizsai és zalakarosi tűzoltók - írta meg a zaol.hu.

Ugyanebbe a kocsiba egy másik ember is beszorult, őt feszítővágóval szabadították ki. Ezt követően áramtalanították az összeroncsolódott járműveket. A beavatkozás, a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az útszakaszt, a forgalom újra csak 22.40 után indulhatott meg. A Zala vármegyei hírportál információi szerint a balesetben egy személy életét vesztette, ketten súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A zaol.hu érdeklődésére a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense,  Cséber Benjamin főhadnagy közölte: a baleset következtében a 6805-ös úton a 7-es számú főút felé közlekedő személygépkocsiban utazók közül egy 27 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a járművet vezető férfi és egy további férfi utas pedig nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedtek.

Zalában ezen a héten öt nap alatt öten vesztették életüket közlekedési balesetben.

A másik gépkocsi is az árokban állt meg
Fotó: Katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában