Rendőri intézkedések

2023.11.06. 12:12

Öt ittas vezető, két szabálysértő és egy körözött személy a hétvége mérlege a vasi utakon

Az elmúlt három napban történt a vármegye útjain.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

A vasi egyenruhások 2023. november 3-án 5 óra és 2023. november 6-án 5 óra közötti időben öt ittas járművezetővel szemben is intézkedtek. Közülük négy gépkocsivezetővel szemben büntetőeljárás, míg egy kerékpárossal szemben szabálysértési eljárás indult. Egyikük pedig vezetői engedéllyel sem rendelkezett, így vele szemben - őrizetbe vétele mellett - szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a rendőrök - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A három nap alatt további két sofőrrel szemben indítottak munkatársaink szabálysértési eljárást őrizetbe vételük mellett, mivel úgy vettek részt gépkocsijukkal a közúti forgalomban, hogy nem rendelkeztek jogosítvánnyal.

Egy bajai lakost igazoltattak a rendőrök Szentgotthárdon, a Széll Kálmán téren 2023. november 5-én, a késő esti órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Kaposvári Járásbíróság körözi, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, azt közérdekű munkával nem váltotta meg. A 45 éves körözöttet a járőrök elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában