Balesetek

2023.11.10. 19:39

Rengeteg munkát adott a 84-es főút vasi szakasza a tűzoltóknak

Vaol.hu

Gázcsonkot rongált egy kisteherautó Cirákon, autók ütköztek a 84-es főúton Sajtoskálnál, míg kombájnnal karambolozott egy autó Zsédenynél tegnap - tájékoztatott a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Kisteherautó tolatott gázcsonknak tegnap reggel a ciráki Gyóró utcában. A répcelaki önkormányzati tűzoltók védősugár fedezete mellett megvizsgálták a gázcsonkot, azonban ott szivárgást nem tapasztaltak. Az egység a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereit.

Három személyautó hajtott egymásba tegnap délután a 84-es főúton Sajtoskálnál. A csepregi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autókat és megszüntették a forgalmi akadályt.

Kombájn hátuljába rohant tegnap este egy személyautó a 84-es főúton, Zsédenynél. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, valamint letakarították az ütközés következtében az úttestre szóródott törmeléket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában