Elfogás

2023.12.21. 09:18

Az egész települést lezárták - Összetett akcióval fogták el a szexuális bűnözőt a szomszédos vármegyében

Elfogtak egy szexuális kényszerítés miatt keresett top 50-es körözött férfit a Zala vármegyei Szentpéterúron - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

Vaol.hu

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Azt írták, hogy a többéves szabadságvesztésre ítélt 53 éves férfit szerdán fogták el, miután két hónapig keresték. A férfi ellen a Zalaegerszegi Törvényszék adott ki október közepén elfogatóparancsot, miután nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe, hanem elmenekült - tették hozzá. A közlemény szerint a rendőrök biztosak voltak abban, hogy a férfi Szentpéterúron bujkál, de nem tudták, hogy pontosan melyik házban, ezért szerda hajnalban egyszerre több helyre kopogtattak be, és a faluból kivezető utakat is lezárták - írta az MTI.

A körözött férfi első felszólításra kijött az egyik házból, nem próbált meg ellenállni. Miután a rendőrök megbilincselték, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra állították elő, onnan vitték át a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe - áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában