Vádemelés

2023.12.18. 08:05

Balhé a répcelaki kézimeccsen: lánya ellen szabálytalankodó játékosnak esett neki a felbőszült anyuka

Vaol.hu

Forrás: VN

A Vas Vármegyei Főügyészség hivatalos közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, könnyű testi sértés vétsége és rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint 2023 májusában Répcelakon, az NB II-es bajnoki női kézilabda-mérkőzése után a lányával szabálytalankodó játékost a sportcsarnok aulájában kérdőre vonta, szóváltásba keveredett vele, majd elkezdte lökdösni, karmolni és többször megütötte őt, miközben a sértett csapattársai próbálták a megtámadottat megvédeni és a vádlottat tőle távol tartani.

A vádlott garázda magatartásának az egyik csapat vezetőedzője vetett véget.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett és a dulakodás során az órájának a kijelzője is betörött, s ezzel 70.000 Ft rongálási kára keletkezett.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

 A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában