Baleset

2024.01.12. 07:33

Elgázolt egy embert a vonat Sárváron - helyszíni fotók

A tűzoltók az átszállásban nyújtanak segítséget a szerelvény utasainak.

Vaol.hu

Forrás: Wolf Ferenc

9.10

Befejezték a helyszínelést Sárváron,  fokozatosan áll helyre a menetrend a délelőtti órákban a Celldömölk-Szombathely szakaszon - írta a Mávinfrom.

8.00

Információink szerint egy személyautóval érkezett a Sárvár melletti vasúti átjáróhoz az a férfi, aki valószínűleg önszántából vetett véget az életének pénteken a reggeli órákban. A férfi az autóját a közelben hagyta, majd a Celldömölk felől Szombathely irányába tartó vonat elé lépett. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók a tűzoltók segítségével szálltak át az érkező mentesítő vonatra. A helyszínelés idején pótlóbuszok szállítják az utasokat az érintett szakaszon.

7.03

Elgázolt egy embert a vonat Sárváron, a Szombathelyi utcai vasúti átjárótól mintegy 200 méterre. A Celldömölkről Szombathelyre tartó személyvonaton 150-200 ember utazott. A sárvári hivatásos tűzoltók segítenek az utasoknak biztonságosan átszállni vonatpótló buszra - írja a Katasztrófavédelem.

Forrás: Wolf Ferenc

A Mávinform tájékoztatása szerint a helyszínelés befejezéséig – várhatóan 9-10 óráig – Sárvár és Porpác között pótlóbuszok közlekednek, a Celldömölk-Szombathely szakaszon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani. Szombathely felől a Bakony IC-k jelentős késéssel közlekedhetnek Budapest felé.

Forrás: Wolf Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában