Kórházba szállították őket

2024.01.31. 09:05

Három magyar is megsérült egy balesetben Burgenlandban: felborult az autó - fotók

Steinberg-Dörfl (Répcekőhalom-Dérföld) község területén kedden kora reggel egy magyar sofőr letért az útról az L332-es úton Draßmarkt (Vámosderecske) irányába. Ő és két lánya, akik szintén az autóban ültek, megsérültek. Mindhármukat kórházba szállították.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Freiwillige Feuerwehr Draßmarkt

A rendőrség szerint az 53 éves magyarországi nő járműve az időjárási körülmények miatt csúszott meg egy jobbos kanyarban. A lefagyott útburkolaton a sofőr már nem tudta az úton tartani az autót, és áthajtott egy útkorláton. Az 53 éves nő járműve ezt követően felborult, és végül a jobb oldalán, egy mezőn állt meg - írja a magyarok.orf.at

Az L332-es utat rövid időre teljesen lezárták

Mindhárom utas – az 53 éves sofőr és két lánya, 28 és 30 évesek – megsérült. Az elsősegélynyújtás után az eisenstadti és az oberpullendorfi kórházakba szállították őket. Az L332-es utat rövid időre le kellett zárni a jármű kiemeléséhez. A draßmarkti önkéntes tűzoltóság, két mentőautó, két elsősegélynyújtó és a rendőrség vonult ki a helyszínre.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában