Rendőri intézkedések

2024.01.15. 12:43

Mozgalmas hétvégéje volt a rendőröknek a vasi utakon: ittas vezetők, trükközés, különböző szabálysértések

Az elmúlt hétvége eseményei számokban.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Vas vármegyében 2024. január 12-én 5 óra és 2024. január 15-én 5 óra közötti időben kettő, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az elmúlt 72 órában három ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások. Egy vépi sofőr balesetet is okozott a 87-es számú főúton. Mindhárom férfival szemben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért őket előállították és velük szemben büntetőeljárást kezdeményeztek az illetékes rendőrkapitányságon.

Egy velemi gépkocsivezetővel szemben intézkedtek a kőszegi egyenruhások 2024. január 12-én, a kora reggeli órákban, akinél az igazoltatás során megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A nőt a rendőrök előállították és vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Büntetőeljárás indult azzal a helyi sofőrrel szemben, akit 2024. január 12-án, a délutáni órákban igazoltattak a járőrök Celldömölkön. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Sárvári Járásbíróság korábban eltiltotta a vezetéstől.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás azzal a férfival szemben, akit Magyarszecsődön vontak intézkedés alá a rendőrök 2024. január 14-én, az esti órákban. A szabadbattyáni sofőr a gépkocsi hatósági jelzését lecserélte, mivel a járművet már korábban kivonták a forgalomból. A férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában