"Nem adta ki"

2024.01.24. 13:00

Utcai driftelésnek vetettek véget a rendőrök a szomszédos vármegyében - Több körforgalomban is bemutatta a kockázatos manővert

Egy, a forgalomból ideiglenesen kivont BMW-vel rajzolta a csíkokat az aszfaltra a külföldi fiatal.

Vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Veszélyes közlekedési szituáció miatt hívták felháborodott lakosok a rendőröket január 20-án 20 óra után. A bejelentések arról szóltak, hogy Győrben, több helyszínen – a Rónay Jácint, a Bajcsy-Zsilinszky és a Szövetség utcában – egy kék BMW M3 személygépkocsi driftel a körforgalmakban.

A járőrök végül egy benzinkútnál igazoltatták a 20 éves férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy a fiatal külföldi állampolgár egy forgalomból ideiglenesen kivont járművel közlekedett, érvényes magyar vezetői engedély nélkül, továbbá, hogy a BMW-t az adásvételt követően nem íratta át.

Az intézkedő rendőrök az autót vezető férfit a driftelés miatt 65 000 forint helyszíni bírsággal sújtották, illetve a további szabályszegések miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene - számolt be az esetről a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában