Vonulások

2024.02.23. 12:10

A kutya igencsak megijedt- Kőszegen esett szennyvízkifolyóba egy német juhász

Három műszaki mentéshez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat csütörtökön.

Vaol.hu

Forrás: https://www.facebook.com/tuzoltosagkoszeg

Villanyvezetéket szakított el, majd úttestre dőlt egy fenyő tegnap délelőtt Felsőszölnök közelében. A szentgotthárdi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit. Az egységek motoros láncfűrésszel feldarabolták a fát, valamint eltávolították azt a közútról.  

Nagytestű kutya esett tegnap délután egy kőszegi, Felsőerdő úti szennyvízkifolyóba. A helyi önkormányzati tűzoltók a német juhászt csak azután tudták kimenteni, hogy a kifolyó környezetét megtisztították. A tűzoltók ezt követően dugólétrát engedtek a kifolyóba, majd a kutyát a felszínre hozták és átadták az állatbefogó szakembernek. Az állatnak az ijedtségen kívül nem esett nagyobb bántódása. 

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy toronyi, József Attila utcai családi házban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, és kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A tűzoltók a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu-n. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában