Összegzés

2024.02.20. 11:21

Ittas vezetőt és körözött személyt is fogtak a vasi rendőrök

Vas vármegyében 2024. február 19-én 5 óra és 2024. február 20-án 5 óra közötti időben három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

Az elmúlt 24 órában két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások. Egy osztrák állampolgárral szemben Szombathelyen, míg egy helyi férfival szemben Körmenden mutatott pozitív értéket az alkoholteszter az igazoltatások során. Ellenük büntetőeljárást kezdeményeztek a rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az illetékes rendőrkapitányságokon - írta a police.hu.

Egy helyi férfi Celldömölkön közlekedett úgy autójával, hogy őt korábban a Sárvári Járásbíróság már eltiltotta a vezetéstől. Így vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Egy büki férfit fogtak el a celldömölki egyenruhások, akivel szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A körözöttet a rendőrök átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában