Szerinte viccből rabolt, börtönbe megy

2024.02.25. 19:45

"Viccnek szánta" - Ezzel védekezett a szombathelyi gyorsétteremnél játékpisztollyal rabló férfi - videó

Vaol.hu

Forrás: Tények

Ahogy mi is beszámoltunk róla, fegyverrel követelt 200 forintot egy nőtől az egyik szombathelyi gyorsétteremben a rabló. A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte egy büntetett előéletű férfi letartóztatását fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt indult ügyben. A férfi 2024. február 19-én, 15 óra körül pisztolyt fogott egy rémült nőre egy férfi Szombathelyen egy gyorsétterem előtt. 

A nő éppen cigarettázott, amikor a támadó oda lépett hozzá, fegyvert fogott rá és 200 forintot követelt. Később a pisztolyt ravaszát meg is húzta, ekkor derült ki, hogy a fegyver csak egy játék. A rabló azzal védekezett, hogy meg akarta viccelni a sokkos állapotban lévő nőt. A bíróság azonban nem értette a tréfát és letartóztatta a támadót.

Mint a Tények riportjából kiderül, a támadó védekezésként azzal érvelt, hogy meg akarta viccelni a gyorsétterem előtt cigarettázó nőt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában