Megállapodás

2024.03.22. 17:05

Együttműködik a sárvári fürdő és a katasztrófavédelem

Együttműködési megállapodást írt alá a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Sárvári Gyógyfürdő Kft. pénteken, a VitalMed Hotel konferenciatermében.

Polgár Patrícia

A megállapodást Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Kántás Zoltán a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével

A megállapodást Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Kántás Zoltán a Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével. Jelen volt az eseményen Csende Sándor tűzoltó alezredes, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott vezetője.

- Tavaly a katasztrófavédelem a sárvári fürdő területén hajtott végre vízből mentési gyakorlatot, ez ébresztette fel bennünk a gondolatot, hogy kibővítsük a kapcsolatrendszerünket – fogalmazott Kántás Zoltán ügyvezető igazgató

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok kifejtette: a megállapodás értelmében a fürdő rendszeres helyszínt biztosít a szervezet számára a vízből mentési gyakorlatok és egyéb veszélyhelyzeti gyakorlatok elvégzésére, elősegítve ezzel a szakmai munkájukat, másrészt a szezonban bemutatkozási lehetőséget is adnak a katasztrófavédőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában