Összegzés

2024.03.18. 10:38

Négy körözött személyt is megfogtak a vasi rendőrök a hosszú hétvégén

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A hosszú hétvégén öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások, akikkel szemben az igazoltatás során pozitív értéket mutatott az alkoholteszter. Őket előállították további mintavételre és ellenük – vezetői engedélyük elvétele mellett – büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon - írta meg a police.hu.

Két olyan autóssal szemben intézkedtek a járőrök, akiknél az igazoltatás során megállapították, hogy nem rendelkeznek vezetői engedéllyel. Őket szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök és eljárást indítottak velük szemben engedély nélküli vezetés miatt.

Egy olyan gépkocsivezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök, akit a Szombathelyi Törvényszék már korábban eltiltott a vezetéstől. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az illetékes rendőrkapitányságon.

Négy olyan személyt igazoltattak a vasi járőrök a hétvége során, akikkel szemben körözés volt érvényben, mivel a rájuk kiszabott pénzbírságot nem fizették meg, így azt elzárásra változtatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában