Dolgoznak az újraépítésen

2024.03.13. 16:12

Tényleg gyorsan kinyithat a Silvanus Hotel: augusztusban félházas, szilveszterre teljes üzem jöhet

Részlegesen, két emeleten már augusztusban, a teljes épületben pedig szilveszterre tervez ismét vendégeket fogadni a múlt hét végén leégett Silvanus Hotel Visegrád, amely egyelőre egy teljes évre lezárta a foglalási lehetőségeket, de nem titkoltan a mielőbbi újraépítésen dolgozik a teljes csapata. Az oda készülő vendégeket Visegrádon és környékén még több mint száz szabad szállás várja a hétvégén és a közeli hetekben – tudta meg a Világgazdaság.

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Ladóczki Balázs

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes ház újranyitását tervezi a visegrádi szálloda – tudta meg a Szallas.hu-val egyeztetett tulajdonosi terveket a Silvanus Hotellel kapcsolatban a függőben lévő foglalásokról érdeklődve a Világgazdaság.

LB_20240309_tuz_0012
A tűz martalékává lett, megsemmisült felső szint.
Fotó: Ladóczki Balázs / Origo

A súlyos tűzkár miatt zárva tartó Silvanus Hotelbe korábban közvetlenül a Szallas.hu-n keresztül érkezett,  július 31-ig bent lévő foglalások esetén azonos áron átcsekkolhatnak augusztus 1. és december 23. közöttre máshova, vagy visszakapják a befizetett előleget és kötbért is – tájékoztatott Kelemen Lili, a Szallas.hu sajtószóvivője.

Időközben ellenőrizték és összesítették a Szallas.hu silvanusos foglalásait, amiből összesen 61 olyan van, amihez tartozik előleg, és az érkezés július 31-ig szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában