Tűz

2024.03.09. 18:10

Olvasónk fotóival - Tűz: Kigyulladt a visegrádi Hotel Silvanus, vasváriak is voltak a szállodában

Pados Zsófia a vőlegényével tervezte eltölteni a hétvégét a Hotel Silvanusban. Vasvárról érkeztek, hogy kicsit kikapcsolódjanak. Sajnos a legrosszabb rémálmuk vált valóra.

Gáspár Eszter

Fotó: Pados Zsófia / olvasónk

Olvasónk, Pados Zsófia a hatalmas tűz idején a szállodában tartózkodott, a vaol.hu-nak mondta el a történteket.

- Reggel fél 10-kor hallottuk a szirénát, a szobában voltunk éppen. Mi a második emeleten tartózkodtunk. Bekopogtak a folyosóról, hogy éles riasztás, mindenki azonnal hagyja el a szállodát. Nem volt pánik kifelé menet, nagyon hamar szóltak az ott dolgozók és mindenki épségben és időben elhagyta a hotelt.

Akkor még csak a hatalmas füstöt láttuk a parkolóban. Nekünk a legtöbb személyes holmink megmenekült és el tudtuk hozni, fel tudtunk öltözni rendesen. Az autónkat is a vőlegényem el tudta hozni, így már teljes biztonságban és nyugalomban voltunk. Azt még láttuk, hogy beomlik és leég a hotel 4. szintje. Ijesztő és elképesztő volt látni ennyire közelről. Utána beszéltünk egy szállodai dolgozóval, aki azt mondta, hogy délután 5-re már talán többet tudnak és értesítenek majd mindenkit. Mi közben foglaltunk még egy éjszakát egy másik szobában, mert így nem akartunk haza utazni Vasvárra, hogy nem tudjuk mi lesz a maradék cuccainkkal - tette hozzá Zsófia.

Korábban írtuk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában