Tűz

2024.03.09. 11:57

Tűz: Kigyulladt a visegrádi Hotel Silvanus, hatalmasak a lángok

Teljes terjedelmében ég a felső szint. 200 vendég tartózkodott az épületben, amikor kiütött a tűz.

Vaol.hu

Fotó: Mandiner / Facebook

Az épületben tartózkodó 200 vendég elhagyta a hotelt - írja a mandiner.hu. A negyedik emelet teljes terjedelmében ég. A tűzoltók megkezdték az oltást, a legmagasabb riasztási fokozat van érvényben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n tette közzé, hogy a szállodában kitört tűz miatt teljes szélességében és hosszában lezárták a Panoráma utat és a Simontornyai utat, amelyek a szállodához vezetnek.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a lángok már a tetőszerkezetre is átcsaptak helyenként. A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák a tűz továbbterjedését - közölte az MTI.

Jelenleg a tűz 200-300 négyzetméteres területet érint, és a szállodában 200 vendég tartózkodott, akik elhagyták az épületet. A helyzet folyamatosan változik, és a hatóságok mindent megtesznek a vendégek biztonságának garantálása érdekében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában