Labdarúgás

2024.04.26. 15:35

Ma lenne 100 éves a korábbi kiváló Haladás-futballista - fotók

Pénteken lenne 100 éves a Haladás korábbi legendás védője, id. Kulcsár Ferenc. A Haladás Öregfiúk Klubja és a család képviselői megkoszorúzták a sírt.

Pum András

Balról: Horváth István, Gangl László, Stieber József, Sebestyén Péter, Halmosi Zoltán, Királyné Irma, Kecskés János, Kecskés György, Iszak Sándor, Kulcsár Marika, Harkai Dániel. Hauzer Tibor, Marton János

Forrás: Unger Tamás

Id. Kulcsár Ferenc 1945 és 1960 között futballozott a Haladásban, 359 bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett. A futballista a védelemben szerepelt, amellett, hogy megállította az ellenfél csatárait, a támadások felépítésre is maradt energiája. Rendkívül nagy munkabírású, csupaszív labdarúgó volt a népszerű „Göndör”. Id. Kulcsár 1924 április 26-án született, pénteken lett volna 100 esztendős. Ebből az alkalomból a Haladás Öregfiúk Klubja és a család képviselői megkoszorúzták a sírját. Azt a sírt, amelyben id. Kulcsár Ferencen kívül felesége, valamint fia, ifj. Kulcsár Ferenc, a szintén kiváló labdarúgó, a népszerű Canci is nyugszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában