Vádemelés

2024.04.10. 08:22

Ketten vertek meg egy nőt Vasváron

Vaol.hu

Illusztráció!

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel és társával szemben, akik a vádirat szerint 2023 augusztusában Vasváron bántalmaztak egy nőt. Először a megvádolt nő ment oda az autójában ülő sértetthez, akit szidalmazott, majd a nyitott ablakon keresztül fejbe ütött. Miután a sértett nő kiszállt a gépkocsiból, őt lökdöste, megpróbálta a földre rántani, miközben többször megütötte, megrúgta. Ezt követően a megvádolt férfi a hajánál fogva lehúzta a földre a sértettet, a csuklójánál megragadta és vonszolta. Amikor a sértettnek sikerült felállnia, a megvádolt férfi a gépkocsi csomagtartójára lökte, ahol még mindkét vádlott többször megütötte.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban – így különösen az utcán tartózkodókban – megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni - közölte a Vas Vármegyei Főügyészség..

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában