Tragédia

2024.05.16. 12:33

Halálos vonatgázolás történt a Balatonnál, a szomszédos vármegyében

Meghalt a 78 éves szentkirályszabadjai férfi, akit elgázolt a vonat Balatonalmádinál, nyílt pályán, amit a veol.hu érdeklődésére megerősített Nagy Judit rendőrségi szóvivő. Azt mondta a portálnak, a rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

A Mávinform közösségi oldalán az írtra, A Székesfehérvárról Balatonfüredre 9:26-kor elindult személyvonat Balatonalmádiban egy fénysorompós vasúti átjáróban halálra gázolt egy embert. A helyszínelés végéig – várhatóan a kora délutáni órákig – Alsóörs és Balatonalmádi között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállítják. Az észak-balatoni vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási idővel is számolni kell. Balatonfüred és Balatonalmádi között a Volánbusz járatainak igénybevételét javasolják - írja a veol.hu

Változások: a Déli pályaudvarról 9:05-kor Tapolcára elindult Kék Hullám Expresszvonat helyett Balatonalmádi és Balatonfüred között a Volánbusz járatával, valamint pótlóbusszal lehet utazni. A Déli pályaudvarról 9:30-kor Balatonfüredre elindult Vízipók sebesvonat csak Balatonfűzfőig közlekedett. Utasai pótlóbuszokkal utazhatnak tovább, mely várhatóan délre érkezik meg. A Balatonfüredről 11:11-kor Székesfehérvárra induló személyvonat csak Balatonfűzfőtől közlekedik.

Kapcsolódó:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában