SZJA

2017.09.24. 19:28

Az óvodások kapják a legtöbbet Őriszentpéteren

A város kilenc civil szervezete kedvezményezett a személyi jövedelemadók egy százalékából a 2016-os adóévre – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal összegzéséből.

Bakos Ágnes

Összesen 646 ezer 731 forintot kaptak az szja-ból őriszentpéteri szervezetek. A legnagyobb összeggel az Alapítvány az Őriszentpéteri Óvodába Járó Gyermekekért szervezetet támogatták: majdnem 218 ezer forinttal, ez 73 adózó egy százaléka. Az Őriszentpéteri Polgárőr Egyesület 153 ezer forintot kap 36 adózótól. Az Őriszentpéteri Iskoláért Alapítvány 107 ezer forinthoz jut 23 magánszemélytől. A helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 40 ezer forint felajánlást kap, húsz támogatótól. Az Őrségi Vadászati Kiállításért Alapítvány 38 ezer forintban részesült öt adózótól. Az Őriszentpéterért Egyesület 33 ezer forintban hét, az Őri Alapítvány 28 ezerben tíz felajánlótól. Az Ifjúsági Egyesület 17 ezer forinthoz jut kilenc, a helyi Sportegyesület 11 ezer forinthoz három adózótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában