Top 3

2017.10.16. 17:40

Ez volt a hétvége 3 legjobb programja Vas megyében

Vas megye a múlt hétvégén is tele volt izgalmas programokkal. Kiválasztottuk a három legjobbat.

Horváth Iza

Oktoberfest

Először rendezték meg nálunk az Oktoberfestet Szombathelyen, a Történelmi Témaparkban. A fesztiválra látogatóknak még az időjárás is kedvezett, hiszen kellemes, napos őszi időben érezhették jól magukat. Az Oktoberfesten semmiből sem volt hiány: hurka, sajtkülönlegességek, pecsenye, pálinkák, borok, különleges sörök. Aki kilátogatott erre a programra, garantáltan jól érezte magát.

Őszköszöntő Cákon

Cákon különleges módját találták az őszköszöntésnek. Egy olyan világba kalauzolták a látogatókat, ami sokak számára már ismeretlen. Ez nagyanyáink világa. Kézműves mesterségekkel ismerkedhettek meg a kilátogatók, emellett pedig mindenféle finomság sült a sütőben.

A Magyar Nemzeti Cirkusz szombathelyi műsora

Meglátogatta nyugat királynőjét a Magyar Nemzeti Cirkusz, és nem ijesztő, hanem kedves bohócot hoztak el nekünk a rengeteg hihetetlen és izgalmas produkció mellett. Ez a videó is bizonyítja, hogy aki ellátogatott az előadásra, biztosan nem bánta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában