Váratlan ünnep

2017.11.07. 19:28

Elismerés és rendhagyó ünnepség a kétkezi munkásoknak

Rövid időre megállt a munka Sárváron a Hild park felújításán, amikor Kondora István polgármester rögtönzött ünnepségre hívta a téren dolgozókat. Az építkezés a befejezéséhez közeledik, a kivitelezésben részt vevő munkásoknak mondott köszönetet.

Pajor András

A Hild park felújítása során kimagasló szaktudással végzett munkájáért Pál József művezető is elismerő oklevelet vehetett át Kondora István polgármestertől. Fotó: Pajor András

A Hild park felújítására a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból 235 millió forint támogatást nyert az önkormányzat, az önrésszel együtt mintegy 300 millió forintba kerül a beruházás. Az építkezés a befejezéséhez közeledik, a Simon-Júdás-vásár idején már birtokba vehették a járókelők a park egy részét. Kondora István polgármester rendhagyó ünnepséget szervezett az ott dolgozó munkások számára.

A Hild park felújítása során kimagasló szaktudással végzett munkájáért Pál József művezető is elismerő oklevelet vehetett át Kondora István polgármestertől. Fotó: Pajor András

- Sokat gondolkodtam már korábban is: annyi mindent építünk és adunk át, annyi ünnepséget szervezünk, de nem biztos, hogy gondolunk azokra, akik reggeltől estig görnyednek, rakják a térkövet – mondta a polgármester, aki a rögtönzött ünnepségre négy dolgozót választott ki. Hosszú évek óta ismeri őket, figyeli a munkájukat, és látja, hogy mindig szorgalmasan, precízen végzik a feladatukat, ezért gondolt arra, hogy elismerő oklevelet ad nekik. Köszönetet mondott Fritz Zoltánnak és Boros Ferencnek Sárvár fejlesztésében, beruházásainak megvalósításában kimagasló szaktudással és lelkiismeretességgel végzett munkájukért. Elismerő oklevelet vehetett át Pendli János és Pál József művezető is.

- Nemcsak ennek a térnek a beruházása fejeződik be, hanem a Várkerület 33. szám alatti épület északi oldalán a festés is. Ha jövő tavasszal ez az új tér kivirágzik, akkor a Posta térrel együtt a város büszkesége lehet – jegyezte meg Kondora István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában