Indulhat a munka Izsákfán

2017.11.09. 21:56

Több száz millió forint értékű beruházás a Izsákfán

Örömteli sajtótájékoztatót tartottak a városban: kiderült, elkezdődhet a rég várt városrészi beruházás. 

Cseszkó Tamás

Fehér László, Celldömölk polgármestere, Ágh Péter országgyűlési képviselő, Söptei Józsefné alpolgármester és dr. Kovács Zoltán, az izsákfai városrész képviselője Fotó: Ohr Tibr

 

Fehér László, Celldömölk polgármestere, Ágh Péter országgyűlési képviselő, Söptei Józsefné alpolgármester és dr. Kovács Zoltán, az izsákfai városrész képviselője Fotó: Ohr Tibr

Fontos mérföldkőhöz érkezett Izsákfa. Kormányzati támogatásnak köszönhetően valósulhat meg a városrész szennyvízelvezetési beruházása.

Fehér László, Celldömölk polgármestere felidézte, amikor az alsósági városrészen megvalósult a hasonló projekt, joggal várták az izsákfaiak, hogy ők is csatlakozhassanak a szennyvízelvezetéshez, ám az akkori jogszabályi keretek nem tették lehetővé, hogy indulhassanak a pályázaton. – Ugyanakkor a mostani pozitív elbírálásnak köszönhetően a lakók teljesen díjmentesen kapják meg a szolgáltatást – emlékeztetett a polgármester.

Ágh Péter országgyűlési képviselő elmondta, a mostani központi támogatásból megvalósuló beruházás tovább erősíti a városrész lakóinak komfortérzetét. – Számos pozitív döntés és több milliárd forint érkezett a városba – hangzott el. Dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke úgy fogalmazott, beruházási láz zajlik Vas megyében, melynek aktív résztvevője Celldömölk is.

Kohuth Viktor, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója emlékeztetett, a mostani fejlesztésnek köszönhetően egy 21. századi szennyvíztisztító telep is megvalósul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában