Helyi közélet

2017.11.29. 21:54

Vádat emeltek az egészségügyi és oktatási intézmények fosztogatója ellen

Bíróság elé kell állnia annak a férfinak, aki fél éven át lopta meg egészségügyi és oktatási intézmények betegeit, diákjait. A Markusovszky kórházban, egy szombathelyi rendelőben és egy kollégiumban is zsákmányolt. 

Pusztai Krisztina

Fotó: Illusztráció

Zalaegerszegen emeltek vádat az ellen a 35 éves férfi ellen, aki budapesti, szombathelyi és zalaegerszegi egészségügyi, illetve oktatási intézményekben lopott betegektől és fiataloktól értékeket és pénzt tavaly december és idén július között csaknem tucatnyi esetben – közölte Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

Tavaly decemberben egy szombathelyi fogorvosi rendelőben a recepcióspultból emelt el 90 ezer forintot. Pár hét múlva szintén a megyeszékhelyen egy főiskolai kollégiumba sétált be egy nyitva hagyott szobába, pár ezer forintot sikerült lopnia. A férfi a szombathelyi Markusovszky kórházban, illetve a zalaegerszegi Zala Megyei Szent Rafael Kórházban is több esetben fosztogatta a betegeket. Az ágyak melletti szekrényekből a páciensek iratait, pénztárcáját vitte el, összesen pár tízezer forintos zsákmányt szerezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában