VN-RENDEZVÉNY

2018.01.05. 21:00

A mozaikkereső pályázat nyertesei-Jól kirakták, most aztán utazhatnak

Több mint 35 ezer olvasó küldte be a megfejtést karácsonyi mozaikkereső játékunkra. A szerencsés Vas megyei nyerteseknek péntek délután a Vas Népe Szerkesztőségében Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő adta át a nyereményeket.

Tersztyánszky Krisztina

Utalvánnyal, televízóval, wellnesshétvégével gazdagodtak a szerencsés ragasztgatók. Gratulálunk hozzá! Fotó: Nagy Jácint

Lapcsoportunk immár ötödik éve hirdette meg a mozaikkereső játékot. Olvasóinknak tizenegy lapszámból kellett kivágniuk és összeilleszteniük a sorszámmal megjelölt mozaikdarabokat, majd azokat az Otthon vagyok magazinban megjelent gyűjtőszelvényre ragasztva beküldeni a Mediaworks Hungary Zrt. veszprémi központjába. A négy megyéből minden eddiginél több, összesen 35 753 szelvény érkezett. A beküldők között 33 nyereményt sorsoltunk ki csaknem kilencmillió forint értékben. Bár a fődíjat, a Renault Captur személygépkocsit egy bodajki olvasó nyerte meg, egyébként Fortuna kegyes volt a vasi pályázókhoz: a nyeremények közül tíz megyénkben talált gazdára. Őket hívtuk tegnap szerkesztőségünkbe. Több mint harmincezer olvasónknak volt kedve velünk játszani, és kirakni a lapszámainkban megjelenő karácsonyi mozaikot. Tíz szerencsés közülük nyereményt vehetett át tegnap szerkesztőségünkben.

Utalvánnyal, televízóval, wellnesshétvégével gazdagodtak a szerencsés ragasztgatók. Gratulálunk hozzá! Fotó: Nagy Jácint

A szerencse úgy hozta, hogy a nyeremények közül két 200 ezer forint értékű Neckermann utazási utalvány, két Samsung LED-tévé, négy százezer forintos Spar vásárlási utalvány és két kétéjszakás wellnesshétvége megyénkben talált gazdára. A sorsolás eredményét már karácsony előtt közzétettük, ennek ellenére akadt, akit meglepetésként ért a tegnapi átadásra invitáló értesítés. Így a szombathelyi Némethné Kiss Ildikót is, aki 200 ezer forintos utazási utalványt nyert.

Németh Istvánné férjével 200 ezer forintot költhet utazásra

- Még viccelődtünk is a férjemmel, hogy Németh Istvánból több is lehet, s már el is felejtettük az egészet – meséli Ildikó. – De örülünk, mert így meg az új év kezdődött jól. Nagyon szeretünk utazni, legutóbb Erdélyben jártunk. Még nem döntöttük el, hogy hova megyünk az utalvánnyal, de valami olyan célpontot fogunk választani, ahol eddig még nem voltunk.

A kemenespálfai Gőcze Ervinnek Lőrincz-Farkas Eszter adja át a wellnessutalványt Fotók: Nagy Jácint

Kajcsos Lajos és felesége, Karáth Bernadett régóta lottóznak, de nem volt még kettes találatuk se. Nagyon meglepődtek hát, amikor a sógornő telefonált: rajta vannak a nyertesek listáján! Kellemes gonddal néznek most szembe: vajon melyik időpontot válasszák a sárvári wellnessnapokra? Jó, hogy az utalvány március végéig felhasználható, most ugyanis eléggé sűrű napokat élnek, de két hónap múlva már könnyebben szakítanak időt a kiruccanásra.

A peresznyei Koósz Ferenc is a meglepettség izgalmával forgatta a kapott Spar vásárlási utalványokat.

Kajcsos Lajos és Kajcsosné Karáth Bernadett eddig tombolán sem nyertek, most utazást tervezhetnek

- Még nincs tapasztalatunk az ilyesmiben, egyelőre nem tudom, mire fogjuk költeni a százezer forintot. Bemegyünk a családdal Kőszegre, és körülnézünk a Sparban. Lehet, hogy Szombathelyre is beutazunk, itt nagyobb a választék.

Egyedül a körmendi Vilics Béla és felesége, Kovács Anikó vallják magukat szerencsésnek: máskor is előfordult már, hogy nyertek. Most egy LED-televíziót vihetnek haza, amiben az a vicces, hogy épp karácsonyra kaptak egy készüléket a fiuktól. De mivel öten laknak egy fedél alatt, biztos lesz helye az újnak is.

Valamennyi nyertesünk elmondta: eddig minden évben próbálkozott a mozaikjátékkal, s ha lesz folytatás, jövőre megint kirakják a szerencsét hozó képet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában