választók

2018.02.19. 16:55

Ágh Péter az első – folytatják az aláírások gyűjtését

Rekord idő alatt, az első nap leadta a kellő számú ajánlás dupláját Ágh Péter, észak-Vas megye országgyűlési képviselője. Közölte: tovább folytatják a támogató aláírások gyűjtését.

Vas Népe

Hétfőn hivatalosan is elindult a jelöltállítási folyamat az országban, ahhoz, hogy valaki képviselőjelölt lehessen, ötszáz érvényes aláírást kell összegyűjtenie a saját választókerületében. Ágh Péter, észak-Vas megye képviselője és kampánystábja az aláíróívek kézhezvételét követően pár órával később már le is adta a szükséges ajánlások dupláját. A képviselő köszönetet mondott a választóknak, akik támogatták, de mint mondta, a következő időszakban tovább folytatódik a támogatói aláírásgyűjtés. – Igyekszünk minden észak-Vas megyei emberhez eljutni, így a következő hetekben sem állunk meg – mondta Ágh Péter, hangsúlyozva, hogy április 8-án arról fogunk dönteni, hogy Magyarország megmaradhat- e magyar országnak. A képviselő emlékeztetett, az ellenzék Soros Györggyel együtt lebontaná a határkerítést, sőt, bevándorlóországgá tenné Magyarországot. – Nekünk Magyarország az első, ezért meg kell védenünk hazánkat és tovább kell dolgozni észak-Vas megyéért. – Hiszek abban, hogy összeköt mindenkivel az a szeretet, amit ezért a térségért érzünk, hiszen ez a hely számunkra a világ közepe – foglalta össze a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában