röviden

2018.02.04. 19:39

Átalakul a Parkom, Asszonyfarsang lesz Bükön

VN

Testületi döntés: átalakult a cég

Január 1-jétől átalakult a Parkom Kft.: non-profitból ismét profitorientálttá vált a cég. A városban továbbra is ők látják el egyebek között a parkfenntartási munkákat, a temető karbantartását és az önkormányzati bérlakások kezelését, valamint építési ügyekbe is bekapcsolódnak.

Asszonyfarsang és felvonulás

A népszerű és egyre híresebb Asszonyfarsangot február 9-én rendezik meg a művelődési és sportközpontban, ahol meglepetésvendég, bulizenekar és természetesen tombola várja a nagyérdeműt. Február13-án 16 órától pedig farsangzáró jelmezes felvonulás indul a körforgalomtól az Átriumig. A programot jelmezverseny és utcabál színesíti, valamint forralt bor, tea, fánk is kóstolható majd.

Rendelet a cégérekről

Az önkormányzat rendeletet alkotott a reklámok, reklámhordozók és cégérek elhelyezésének, alkalmazásának követelményeiről, feltételeiről és tilalmáról, valamint a településképi bejelentési eljárásról. A rendelet szövege és a mellékletét képező nyomtatvány olvasható, illetve letölthető az önkormányzat honlapjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában