Nemzetek csatája a ringben

2018.02.02. 07:00

Március 11-én Fight Aréna nemzetközi küzdősportgála

Nagyszabású nemzetközi profi küzdősportgála, a Fight Aréna helyszíne lesz március 11-én az Arena Savaria. A gáláról nem hiányoznak majd a K1, a boksz és az MMA harcosai és rajongói sem.

Tóth Kata

Senkitől sem kérnek belépőjegyet a szervezők a március 11-én sorra kerülő, Fight Aréna elnevezésű gálán, amelyen Magyarország és Ausztria legkiválóbb harcosai mérkőznek meg egymással MMA-ban (kevert harcművészetekben), profi bokszban és K1-ben. Cserébe csak annyit kérnek, mindenki szurkoljon a magyar sportolóknak a nemzeti hovatartozás jegyében és tisztelegve a 170 esztendeje zajlott 1848/49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt – hangzott el a Fight Aréna – Nemzetek csatája rendezvény tegnapi sajtótájékoztatóján. Berki Krisztián szervező, műsorvezető ígérete szerint férfias küzdelmekre számíthatnak a nézők az Arena Savaria nagycsarnokában: férfi és női sportolók, mások mellett Guzsván Péter, Fábián Melinda és Molnár Benjamin küzdenek majd a „magyar nemzet harcosaiként”. MMA-szabályrendszerben képviselik a magyar válogatottat tehetségük legjavát nyújtva a ringben, hogy méltók legyenek az ünnephez. A vizuális élmény, a beígért show-elemek – a Nemzeti dal versszakaira vonulnak be a harcosok – garantálják a kitűnő szórakozást. Hagyományosan jótékony célt is szolgálnak a küzdelmek: a gála ideje alatt véradásra lesz lehetőség a Markusovszky kórház javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában