döntenek

2018.03.29. 07:00

Közgyűlésekkel kezdik az új esztendőt a horgászegyesületek

Január és április között a legtöbb helyi horgászegyesület megtartja évi közgyűlését, melyen a tagok tájékoztatást kapnak az egyesület előző évi eredményeiről, gazdálkodásáról, és döntenek az idei tervekről is.

Tóth Gábor

Az újraválasztott elnök, Porteleki Gábor tart tájékoztatót az Elektromosok HE közgyűlésén Fotó: Sporthorgász Egyesületek VMSZ

 

Az újraválasztott elnök, Porteleki Gábor tart tájékoztatót az Elektromosok HE közgyűlésén Fotó: Sporthorgász Egyesületek VMSZ

Ezeken az eseményeken természetesen rendre ott vannak a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének képviselői. A szövetség munkatársai az idén már részt vettek a Répcelaki HE, a Zalaszentmihályi HE, a Csepregi HE, a Büki HE, a Körmendi Munkás HE, az Elektromosok HE, a Celldömölki Lokomotív HE, a Pannónia HE és a Kéthatár-tó Kerkafalva HE közgyűlésén. Három egyesületnél tisztújítás történt. Bükön Szabó József elnök leköszönt, Csürős Ádám lett az utódja, míg az Elektromosoknál újabb öt évre Porteleki Gábor maradt az elnök. Kerkafalván Kálmán Elek egyesületi elnök egészségügyi okok miatt lemondott az elmúlt év végén, helyette – az elmúlt vasárnap – Nemes Kálmánt választották meg a hátralévő egy évre.

A közgyűlések kapcsán a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke, Puskás Norbert kiemelte: egy-egy ilyen alkalom remek lehetőséget biztosít a pecásoknak, hogy problémáikkal, kérdéseikkel a vezetőkhöz forduljanak, és a személyes beszélgetések által a legkedvezőbb megoldások születhessenek. Az ügyvezető is gratulált a megválasztott tisztségviselőknek és köszönetét fejezte ki a leköszönő egyesületi vezetőknek az elvégzett a munkájukért.

A Spartacus Horgász Egyesület március 23-án, pénteken 16.30-as kezdéssel tart közgyűlést a székhelyén – az Ady tér 5. szám alatt található klubhelyiségben, az MMIK épületében -, melyre várják a tagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában