Bélás programok

2018.04.18. 11:43

Airsoftozhattak a gotthárdi diákok a Szakmák éjszakáján

Csaknem kétszázan vettek részt azon a múlt hétvégén, péntek 13-án rendezett, délutáni programon, melyet a szentgotthárdi szakiskolában tartottak.

Civil/ Horváth R. László

Fekvecélzás az airsoft-lőállásban Fotó: Orbán Attila

 

A 12 éves Németh Tamás és testvére az öt éves Németh Dani a SolidWorks programmal ismerkedik Fotó: Orbán Attila

Ottjártunkor Korpics Ferenc, az SzMSzC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója az esti koncert megszólalásáért felelős hangfalak beállításával foglalatoskodott. A potméterek szintbehozása közben elmondta: – Harmadik alkalommal rendeztük meg a szentgotthárdi III. Béla szakiskolában a „szakmák éjszakája” programsorozatot, melynek célja a leendő tanulók figyelmének felkeltése, az iskola oktatási-nevelési módszereinek játékos formában való megismertetése.

Fekvecélzás az airsoft-lőállásban Fotó: Orbán Attila

A szerencsepénteken, kora délután hosszú sorok kígyóztak az airsoft lőállásoknál, és többen a kosárlabdát pattogtatták az iskola udvarán. A bátrabbak egy terráriumban tartott siklóval is megismerkedhettek, emellett azonban sokan azt is megtudhatták hogy mely szakmához van érzékük, mivel érdemes foglalkozniuk. A nap végállomásaként a Tuzsu Junior Trio gondoskodott a fokozott jókedvről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában