Szombathely

2018.05.16. 15:54

Lomtalanítás – A pünkösd miatt ez a hét kimarad!

Hat nap lement, vagyis még három alkalom van hátra az idei szombathelyi tavaszi lomtalanítási akcióból. Ez a hétvége kimarad a pünkösd miatt, majd május 26-án, június 2-án és 9-én viszik el a lomokat, soroljuk, mikor hol.

Vas Népe

Számos parkolóhelyet elfoglalnak a lomkupacok a Körmendi úton Fotó: Szendi Péter/ VN

Az idei lomtalanítás hetedik napja május 26.. Az érintett terület pedig ezúttal a kőszegi–szentgotthárdi vasútvonaltól keletre eső városrész, az ipartelep utcái, a Bébic, az Éhen Gyula és Pick lakótelepek, dél felől a Csaba utcáig bezáróan, és Zanat falu.

A nyolcadik lomtalanítási nap június 2. lesz. Akkor a volt bucsui vasúttól északra eső városrészből viszik el a lomokat: vagyis Kámon, Herény, a Stromfeld lakótelep és a Minerva lakópark érintett.

A kilencedik, az idei tavasszal az utolsó lomtalanítási nap június 9-én lesz majd. Akkor azok pakolhatják ki a lomokat, akik a Szent Gellért utca páratlan oldalától a Csaba utca vonalától délre eső városrészben élnek: a Diófa utca környékéről, Gyöngyösszőlős, Gyöngyöshermán és Szentkirály városrészekről szedik össze a lomokat az idei utolsó etapban.

Kiemelt fotó: Szendi Péter/Vas Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában