rendszeres

2018.05.15. 10:32

Újabb minikiállítás nyílt a körmendi óvodában  

Paál Veronika és Varga Zsombor nagycsoportos óvodások kiállítása nyílt meg Körmenden a Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde bartóki székhelyintézményében hétfő délután.

Markó Petra

Az eseményen Déri Júlia, a körmendi zeneiskola növendéke hangolta rá a megjelenteket az ünnepi alkalomra furulyajátékával.

Paál Veronika ajándékot vesz át Kőházyné Fasching Anikó intézményvezető-helyettestől, a háttérben a büszke anyuka, Benkő Mária
Fotók: Jámbori Tamás

Több mint egy éve indult útjára a kezdeményezés, azóta rendszeresen van arra mód, hogy az óvodások a nyilvánosság előtt is bemutassák tehetségüket.

- Mára a mindennapok részévé váltak ezek az alkalmak – emelte ki a megnyitón Kőházyné Fasching Anikó intézményvezető-helyettes.

Az ötlet egyedi, más óvodákban még nem vették át ezt a gyakorlatot.

A kis művészek, Paál Veronika és Varga Zsombor szüleik és óvodapedagógusaik gyűrűjében
Paál Veronika munkáiban sok ötletesség, fantázia található, törekszik arra, hogy rajzai kidolgozottak, aprólékosak legyenek, így nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy az iskolába lépés után sem veszik el művészi hajlama.

Varga Zsombor későn kezdett el rajzolni, ugyanis nem volt rá ideje. Ötéves kora óta azonban rendszeresen megörökíti, amit lát. Sok minden foglalkoztatja, elsősorban a természet, az állatok, amihez nagyban hozzájárul, hogy édesapja vadász. A kisfiú tehetségét az is bizonyítja, hogy nemrég egy megyei rajzpályázaton is kiállították egyik alkotását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában