Számoljuk együtt a gólokat!

2018.06.30. 08:00

Ingyenes VB-közvetítés a Ferences-kert szurkolói sátrában

Mától július 15-ig a Ferences-kert szurkolói sátrában együtt nézhetjük a foci-vb közvetítéseit, és biztathatjuk kedvenc csapatunkat. A belépés ingyenes.

VN

Szentpétervár, 2018. június 14. Orosz szurkolók nézik a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság Oroszország - Szaúd-Arábia moszkvai nyitómérkõzésének közvetítését Szentpéterváron 2018. június 14-én. A 2018-as labdarúgó-világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik több oroszországi helyszínen. (MTI/EPA/Etienne Laurent)

Fotó: Etienne Laurent

Nyolcszáz négyzetméteres sör sátorban, nagy LED-falon, professzionális hangosítással nézhetjük végig a futball-vb egyenes kieséses szakaszának mérkőzéseit a Történelmi Téma parkban kialakított szurkolói kertben mától a július 15-én esedékes döntőig. Minőségi vendéglátással, sörpados, nyugágyas, plázsos berendezéssel készültek a szervezők. A szurkolói, munkahelyi közösségek, csoportok előre lefoglalt helyeken, miniteraszokon szórakozva szurkolhatnak. Lesznek beszélgetések, versenyek, de játszóház és kézművesség is: gyerekeknek.

Tudsz még olyan helyről, ahol közvetítik a mérkőzéseket? Írd meg nekünk a [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában