bíróság elé állnak

2018.06.27. 08:38

Pohárért pénzbüntetés, teli sörösüvegért felfüggesztett börtön

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság a vád a sörösüveggel verekedő férfi ellen. A másik fél sem volt rest: poharakkal válaszolt. Mindketten bíróság elé állnak.

Bakos Ágnes

Tavaly decemberben volt a verekedés egy szombathelyi presszóban, a csetepatét három üveg rövidital, négy üveg sör, húsz darab pohár és öt kávéscsésze bánta, mind összetört a szóváltás után. A vádirati szerint egymás fejét ütötték ököllel, majd rángatták, falnak lökték egymást a decemberi reggelen. Az egyik vádlott a verekedés közben elveszítette egyensúlyát és egy sörös rekesznek esett. Ha már a keze ügyébe került, megragadott egy teli sörösüveget, amit széttört az őt ütlegelő másik vádlott fején, aztán ököllel is ütött. A másik verekedő válaszul több poharat hajított a támadója után.

A teli üveggel verekedő fél rovott múltú, vele szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasol a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség, míg a poharakkal dobálózó társát pénzbüntetésre ítélnék, majd a bíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában