Tehetséggondozás a sport által

2018.07.23. 21:20

Víz felett írták alá a minőségi mozgást segítő programot Körmenden

Stílusosan a Rába partján, a városi Bárkaház stégjén írták alá azt az együttműködést, amely a helyi gimnázium és a Bereki Bárkás Egylet kajak-kenu szakosztálya között jött létre – a minőségi és mindennapi testmozgás jegyében.

Kozma Gábor

A Rába felett írták alá a szerződést Fotó: Jámbori Tamás

A Magyar Diáksport Szövetség és a Kölcsey gimnázium közös gazdája annak az EU-s projektnek, amely a Tehetséggondozás a sport által címet viseli. A pályázat három fő eleme a minőségi testmozgás, a klaszteralakítás, valamint az önkéntesség. Körmenden több sportegyesület működik, amely szívén viseli az utánpótlássport és a mindennapos testmozgás ügyét.

A Rába felett írták alá a szerződést Fotó: Jámbori Tamás

Az iskola évtizedek óta segíti a fiatal kosarasok tanulmányait, most újra gondolta a város sportegyesületeivel való kapcsolatait, és nyitott más szakosztályok felé is. A partneri kör a Rába-parti kisváros kajak-kenu szakosztályával bővült, amelynek két kenusa is a gimnáziumban tanul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában