önkormányzati választás

2018.08.15. 17:14

Dr. Melega Miklós a jobboldal jelöltje

Időközi önkormányzati választást tartanak október 14-én a város 5. számú egyéni választókerületében. Tegnap mutatta be jelöltjét, Melega Miklóst a Fidesz–KDNP.

VN

Dr. Hende Csaba, dr. Melega Miklós és dr. Puskás Tivadar

Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

– Fontos, hogy a városi közgyűlésben legyen képviselete a választókerületnek. Dr. Melega Miklós levéltár-igazgató, a Szombathelyi Szépítő Egyesület alelnöke, személye záloga lehet a Derkovits-városrész fejlődésének – hangsúlyozta dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője a tegnapi sajtótájékoztatón. Dr. Puskás Tivadar elmondta: jelöltjük „megszállott szombathelyi”, életpályája azt bizonyítja, hogy a közösségért mindent megtesz. – Itt születtem, itt nőttem fel, és itt élek a családommal, minden a városhoz köt. Van elképzelésem, hogyan lehetne még élhetőbbé tenni Szombathelyt, a városrészt.

Dr. Hende Csaba, dr. Melega Miklós és dr. Puskás Tivadar
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

A felkérés megtisztelő, pártállástól függetlenül mindenkinek a képviselője szeretnék lenni – mondta el tegnap dr. Melega Miklós.

A megoldandó feladatok között sorolta a lakótelep parkolási gondjait, a zöldterületek fejlesztését, a Domus-környék felújítását, a panelek rendbetételét. Felvetette még egy képes album létrehozását a lakótelep születéséről, valamint egy kulturális fesztivál ötletét, amely az ott élőknek szólna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában