A Kresznerics-tagság

2018.10.09. 07:00

Az országos könyvtári napok alkalmából nyereményjáték is volt Celldömölkön

A Kemenesaljai Művelődési Központ Kresznerics-könyvtára az idén is kitett magáért az Országos könyvtári napokon. A záróeseményen nyereményeket sorsoltak ki.

Ölbei Lívia

Fotó: GYI

Ismét lehetőség volt az ingyenes beiratkozásra, nemcsak az új olvasóknak, hanem az „újrakezdőknek” is, vagyis mindazoknak, akik utoljára 2016. december 31-ig voltak a Kresznerics-könyvtár beiratkozott használói. Kenessei Károly Széchenyiről tartott előadást, Berecz Tibor hely- és családtörténeti adatgyűjtő pedig Edvi Illés Pál munkáját, a Famíliák Könyvét mutatta be.

Aztán Németh Tibor könyvtárvezető mellett Esztergályos Jenő kapta meg a jogot, hogy elbeszélgessen Fortunával. A sorsoláson a kemenesmihályfai Fülöp Klaudiának kedvezett a szerencse: ő kapta meg az örökös könyvtári tagságot – ami azt jelenti, hogy ezentúl már mindig ingyenesen válthatja ki az olvasójegyét. A könyvtári napokra meghirdetett nyereményjátékban Hencz Dorkának állt a zászló: ő 20 ezer forintos könyvutalványt kapott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában