Trendek helyett inkább a személyiség a meghatározó

2018.10.14. 07:39

Esküvő kiállításon gyűltek össze a szombathelyi szolgáltatók

A menyasszony és a vőlegény személyisége az igazi meghatározója az esküvőnek, kevésbé irányítanak a trendek – így szól az Agora – Művelődési és Sportházban megtartott Esküvő kiállításon résztvevő szolgáltatók egybehangzó véleménye.

Nemes Judit

Október második hetében ismét összegyűltek az esküvői szolgáltatók, hogy kiállítás keretében bemutassák tevékenységüket a jövőre egybekelni szándékozó pároknak. Bartók Zoltán, ceremóniamester, a rendezvény ötletgazdája elmondta, azért október közepén szervezik meg rendszerint a kiállítást, hogy bár a jegyesek esküvőjük kapcsán már javarészt lefoglalták a fotósokat, fodrászokat, a kiállításon felkérhetik azokat a szolgáltatókat, akiknek munkája még hiányzik a nagy naphoz. A kiállítókat végigjárva egyetemes tapasztalatunk, hogy trendek terén kevés a változás. Dekorációban idén a halvány rózsaszín mellett tették le voksukat nagyobb arányban a párok. A vőlegények öltönyénél apró változásként előtérbe kerültek a sötétkékek, a menyasszonyi ruháknál a kínálat bőséges: az ízlés és az alkati adottság a meghatározó. A vendégsereg szórakoztatásában mutatkozott leginkább a trend: szelfiboxszal készítenek vidám pillanatképeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában