Száz tortaszelettel

2018.10.22. 07:00

Tizenöt éves a csepregi Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület

Számos, a városban meghonosodott rendezvény köszönhető a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesületnek, amely 15. születésnapját ünnepelte szombaton a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI-ban.

Merklin Tímea

Vlasich Krisztián polgármester a születésnapi tortával és az ünneplőkkel Fotó: csepregi önkormányzat

Az egyesületet azzal a céllal alapították, hogy a fiataloknak tartalmas programokat szervezzenek. Ilyen volt a Nyugat-dunántúli Nyári Napok, amelyet hét éven át rendeztek meg, aztán összefogva a várossal átalakították búcsúi programokká, így 2013-ban indult újra a Répcementi Napok. Az egyesület hozta létre sok más mellett a városi gyereknapot, kezdeményezte a családi napot, a palacsintafesztivált.

Vlasich Krisztián polgármester a születésnapi tortával és az ünneplőkkel
Fotó: csepregi önkormányzat

Vlasich Krisztián polgármester kiemelte, neki az egyesületi munka a közéleti tevékenység kezdetét jelentette. Köszönetet mondott mindenkinek, aki erkölcsileg vagy anyagilag támogatta az egyesületet. Fellépett Rosta Géza, szólt a Groovehouse, felvágtak egy százszeletes tortát, végül tűzijáték szórta az égre a csillagait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában