Gálaműsor

2018.11.21. 07:00

Évadzáró koncert a Szivárvány Kórustól

Rendhagyó gálaműsornak volt tanúja a minap a Refektóriumban az a mintegy száz érdeklődő, akik részt vettek a Szivárvány Kórus évadzáró koncertjén.

VN

Nyolc éve együtt dalolnak, most is nagy tapsot kaptak

Fotó: Horváth R. László

Az énekkar 2010-ben alakult a Szentgotthárdi Nyugdíjas Egyesület és a Nyugdíjas Pedagógusok és Barátaik Egyesületének tagjaiból. Eredetileg csak egyetlen fellépésre készültek, azonban az élet úgy hozta, hogy immár nyolc éve együtt vannak. A kórus már több kistérségi és megyei rendezvényen, kórustalálkozón képviselte Szentgotthárdot.

Nyolc éve együtt dalolnak, most is nagy tapsot kaptak
Fotó: Horváth R. László

Szabóné Csider Bernadette kórusvezetővel az arany minősítéssel rendelkező énekkar légies, ősz végi kirándulásra invitálta a zene szárnyán a pop- és filmzene világába a nagyérdeműt. A közönség vastapssal jutalmazta az előadást, amelyen meghívott vendégként részt vett a Zala megyei Mixolid kamarakórus. A tizenöt éve alakult, főként a klasszikus kórusműveket előadó hölgycsapat népdalfeldolgozásokkal szórakoztatta a zenebarátokat.

Az est közös produkcióval ért véget: a két kórus Kozma Eszter fuvola-, Dzsida Péter zongora-, és Szűcs Bálint trombitakíséretével a Muzsika hangja című film betétdalát adta elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában