Gyerekek a Haladásban

2018.12.11. 07:00

Klubokkal együttműködve támogatnák a tehetséges fiatalokat

Sportdélelőttre invitálták az állami támogatású gyermekvédelmi intézményekhez tartozó, nevelőszülői hálózatban élő kicsiket a Haladás Sportkomplexumba: bemutatták nekik az épületet, a stadiont, majd játékos vetélkedővel zárták látogatást.

Nemes Judit

Akinek megtetszett, jöhet máskor is

Fotó: Szendi Péter

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségéhez (SzGyF) tartozó Vas Megyei Gyermekvédelmi Központban és nevelőszülői hálózatukban élő gyermekeket láttak vendégül tegnap a Haladás Sportkomplexumban: – Szeretnénk felkarolni és támogatni az intézményeink által ellátott, nevelt tehetséges gyermekeket – mondta el dr. Huszár Lilla, az SzGyF Vas Megyei Kirendeltségének igazgatója.

Akinek megtetszett, jöhet máskor is
Fotó: Szendi Péter

Új kezdeményezést indítottak el, hogy a különböző sportágak iránt érdeklődő gyermekek megtalálják a nekik megfelelőt és edzésekre is járhassanak klubokhoz. A Haladás VSE Kézilabda Szakosztálya nyitotta a sort: 40 fiú és lány pattogtatta a labdát. Takács Gergő, a szakosztály vezetője kiemelte: nyitva van a kapu a gyerekek előtt, ha kedvet éreznek a kézilabdához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában