Bemutatkozott a megyei elnök

2019.01.18. 15:48

Harmadik alternatívát kínál a Mi Hazánk Mozgalom

A Mi Hazánk Mozgalom Vas megyében is elkezdte a szervezeti építkezést, pénteken Szombathelyen tartottak sajtótájékoztatót, februárban pedig négy városban szerveznek lakossági fórumot.

Budai Dávid

Fotó: Horváth Balázs

Sajtótájékoztatón mutatkozott be pénteken délelőtt a Zanati úton a Mi Hazánk Mozgalom Vas megyei elnöke, Molnár Balázs. Megkezdődött a párt szervezeti építkezése a megyében: február 1-jén Jánosházán, február 7-én Kőszegen, február 15-én Vasváron, február 22-én pedig Sárváron tartanak lakossági fórumot, ahol az érdeklődők megismerhetik a fontosabb célkitűzéseiket.

Molnár Balázs, Mi Hazánk Mozgalom Vas megyei elnöke Fotó: Horváth Balázs

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy bár nem értenek egyet a túlóratörvénnyel – mert az szerintük kizárólag a munkáltatók, nem pedig a munkavállalók érdekeit szolgálja – nem kívánnak a balliberális oldalhoz csatlakozni, mint mondták, ők egy harmadik alternatívát kínálnak a magyaroknak, kizárólag velük akarnak szövetséget kötni.

Ferenczi Gábor, Mi Hazánk Mozgalom alelnöke
Fotó: Horváth Balázs

– Január 22-én, délben nyolc helyszínen fogunk országszerte demonstrálni a gumiipari dolgozók érdekében, az egyik helyszín Veszprémben lesz, így a Vas megyei szimpatizánsokat is oda várjuk – hangsúlyozta a tegnapi sajtótájékoztatón Ferenczi Gábor, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában