Az unióról készítenek műsorokat

2019.03.10. 08:56

Nyolcvanmilliót nyert a szombathelyi tévé

Mintegy 80 millió forintos pályázatot nyert a szombathelyi televízió és konzorciumi partnerei. A napokban kapták meg a támogatói okiratot, a nyertes pályázat bejelentésén a médiaközpont ügyvezetőváltásáról is szó volt.

Vas Népe

Uniós fejlesztések gyerekszemmel, multikultúra és szépkorúak az Európai Unióban – sok más mellett ezekben a témákban készül félórás televízióműsor a sikeres pályázat nyomán. A Szombathelyi Médiaközpont NKft. vezetésével nyert mintegy 80 millió forintot a konzorcium. Tíz adás készül, az év végéig havonta egy. Nemcsak a szombathelyi tévé nézői láthatják a műsorokat, hanem a klaszter vasi, zalai és Győr-Moson-Sopron megyei tagjai, amelyek a gyártásból is kiveszik a részüket – ismertette dr. Bakó Béla, a vasi TIT igazgatója.

 

Közvetlenül Brüsszelből nyerték a támogatást és annyira magas pontszámot kapott a pályázatuk, hogy már most ismétlésre érdemesnek ajánlják – mondta Lovass Tibor, a médiaközpont ügyvezetője. Méltatta a nemzetközi sikert dr. Puskás Tivadar ‎polgármester, dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője pedig úgy fogalmazott: méltó megkoronázása annak a pártokon felül álló munkának, amit Lovass Tibor végez. Higgadtan, tárgyilagosan dolgozik, politikai udvariasság jellemzi – sorolta. A jellemzés apropóján pedig azt mondta: megdöbbentő, hogy a leváltásáról döntött a február 28-ai közgyűlésen az az átmeneti többség, amely nem nyert választást, és amely árulás révén jött létre. Kiemelte még, hogy minden törvényes eszközt megragad a Fidesz-KDNP frakció, hogy a médiaközpont ügyvezetője maradjon Lovass Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában