Hivatalosan is elindították a választási kampányt

2019.04.08. 07:00

A Fidesz Vasban is gyűjti az aláírásokat

A Fidesz Vas megyében is megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására – jelentette ki Ágh Péter országgyűlési képviselő Sárváron, a városi piacon, hivatalosan is elindítva a térségben a párt európai parlamenti választási kampányát.

Pajor András

Aláírásgyűjtés. Ágh Péter és Kondora István a sárvári piacon Fotó: Pajor András

– Kőszegen, Celldömölkön, most pedig Sárváron jómagam is részt vettem a gyűjtésben és azt tapasztaltam, hogy sokan felismerték azt, hogy a május 26-i európai parlamenti választás sorsdöntő lesz Európa jövője szempontjából – értékelte az első tapasztalatokat a képviselő. – A választás tétje az, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket – tette hozzá az ország-gyűlési képviselő.

– Mi itt Vas megyében, ahogy az ország más részein élő magyar emberek, azt szeretnék, ha továbbra is biztonságban tudnánk élni. Mi meg akarjuk őrizni Magyarországot magyar országnak. Látjuk, hogy a brüsszeli bürokraták felelőtlen politikája az illegális bevándorlás ösztönzése kapcsán milyen veszélyes helyzetet teremtett. Ezért is kérünk mindenkit, hogy aláírásával támogassa Orbán Viktor programját a bevándorlás megállítására – mondta el Ágh Péter.

– Szinte korlátlan az emberek között a népszerűsége annak, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, és számunkra fontos a keresztény értékek védelme, a magyar emberek biztonsága és a nemzeti függetlenség – összegezte a sárvári aláírásgyűjtést Kondora István polgármester, amelyen rövid idő alatt közel félezer támogatást regisztrálhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában