VN-RENDEZVÉNY

2019.04.24. 07:00

Vas Népe-állásbörze: valódi párbeszéd lesz

Mintegy harminc kiállító várja, hogy bemutatkozhasson az érdeklődőknek április 30-án a sportházban az 5. Vas Népe-­állásbörzén.

VN

A Mediaworks Hungary Zrt. is kiállít a rendezvényen: karriersarokkal és nyereményjátékkal is készülünk

Az autóipari beszállítótól a bútoriparban tevékenykedő cégen át a fém-, az építő- és az élelmiszeriparban jelen lévő multinacionális cégekig számtalan foglalkoztató hívja fel magára potenciális munkavállalói figyelmét az állásbörzén. De képviselteti magát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – gyakorlati segítséget adnak a hozzájuk fordulóknak –, sőt rendvédelmi szervek is. Ahogy megszokhatták, Vas megyei és megyén kívüli foglalkoztatók, szolgáltatók és állami intézmények standjainál is tájékozódhatnak – pozícióik ezúttal is a legszélesebb körnek szólnak.

A Mediaworks Hungary Zrt. is kiállít a rendezvényen: karriersarokkal és nyereményjátékkal is készülünk

A Mediaworks Hungary Zrt. ugyancsak kiállít: karriersarokkal és nyereményjátékkal is készülünk. A nap végén egy értékes mobiltelefont sorsolunk ki azok között, akik aznap kitöltik és leadják a regisztrációs kérdőívet rendezvényünkön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában